Bemutatkozás

Amikor egy álom valóra válik…
Minden adott, a hely a környezet és a gyönyörűséges lovak.
Lovardánk hat hektár alapterületű, fasorral körülvett, családias hangulatú, csendes létesítmény. A lovasokon, lótartókon kívül ideális kikapcsolódási lehetőség a természetet, állatokat szerető emberek számára is.
Dunavarsány Naprózsa városrészben, erdős területen helyezkedik el a Panderosa Panzió részeként a Hungária Lovarda. Az 51-es útról könnyedén megközelíthető Baja és Budapest felől is. Ezzel könnyű és gyors elérhetőséget biztosít Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunavarsány, Majosháza lakosai számára is, akár tömegközlekedéssel is.
Aki több napot töltene el ebben a csendes, kellemes környezetben, azoknak lehetőségük van a Panderosa Panzió szolgáltatásait igénybe venni.

Lovardánkban bértartott és saját lovaink is vannak.

Az iskolánkban tapasztalt, képzett lovainkon tanulhatnak lovagolni a kedves érdeklődök. Rendelkezünk Rubival és Herceggel, a lelkes pónikkal, akik hátán a legkisebbek nyerhetnek betekintést a lovaglás rejtelmeibe. A nagyobbak, felnőttek számára különféle méretű és képzettségű lovak állnak rendelkezésre. Míg a kezdőbb lovasok Geri (az ügető), Tinky (a csodálatos tinker), Zsuzsi (a gyönyörű sodrott) és Fiola (a szürke szépség) nyergében tanulhatnak, addig a haladóbbak Hajnalon (a csodás fogatló), Mózesen (a volt ugróbajnok), Csillagon (aki szintén jó ugró), Bambin (a fakó cukiság), Gyömbéren (a másik sodrott lovunk) és Békés Harcoson (a volt galoppló) bővíthetik tudásukat.

Ezenkívül még találkozhatnak Pöttömmel, a 77 cm magas shetlandival, Diadallal és Dömével, akik kiképzés alatt állnak, Sárával, az idős huszárlóval, Fülessel, a különleges albínó szamárral és nem utolsó sorban számos kedves bértartónk lovával.